Hier kunt u naar campings zoeken, gewekt worden door onze vakantiedachten en onze aanbiedingen exploiteren. Van glamping tot bijeenkomsten en ontmoetingen, vind het assortiment van openluchtgelegenheden dat voor u toegankelijk is.

Ga buiten met camping 2023: wat zijn de voordelen van buiten en van buiten op mentaal lichamelijk welzijn?

Let op scan de QR code voor alle informatie. Gratis qr code maken? Check QR links.nl

Een jaar geleden bestudeerde The Camping and Caravanning Club 2.000 Britse voogden en grootouders over hun gemoedstoestand naar buiten en naar buiten toe. De ontdekkingen vertegenwoordigden de ogenschijnlijke voordelen van beide voor het stimuleren van de vreugde van kinderen, psychologisch welzijn en welzijn.

Het leidde deze verkenning na het effectieve onderzoeksstuk van 2015: ‘Wat realiseren jongeren zich als ze buiten zijn’, door het Institute of Education op de universiteit van Plymouth en benoemd door de Club.

Ontdekkingen voor 2016 hebben aangetoond dat:

  • 44% van de volwassenen benadrukt dat hun jongen niet zo opgewekt is als een tyke
  • 96% van de volwassenen vertrouwt erop dat ze meer plezierig zijn als een tyke, omdat ze meer energie buiten hebben geïnvesteerd
  • 72% denkt dat internet via internet een invloed heeft op het vermogen van jongeren om samen te werken en contact te maken met anderen
  • 86% vindt dat kinderen moeten worden gestimuleerd om meer omstandigheden buitenshuis door te brengen, dit zou de stoutheid helpen ‘geselen’

Get Kids Camping 2015: Wat realiseren jongeren zich als ze buiten zijn?

Jongeren die minstens eenmaal per jaar in de natuur kamperen, gaan door met het verbeteren van de situatie op school, en zijn bovendien blijer en gunstiger, volgens hun ouders.

Dat is de bevinding van een examen gedaan door het Institute of Education aan de universiteit van Plymouth, aangewezen door The Camping and Caravanning Club, die samenwerkten om zicht te krijgen op het verband tussen instructie en buitenshuis.

Bijna 600 buitengezinnen, individuen van de Club, reageerden op een beoordeling van binnen en van buiten. Voogden en kinderen in het Verenigd Koninkrijk vroegen om een ​​regeling op basis van vragen, waarbij de leerzame en ondersteunende mentale en sociale voordelen van buitenshuis voor nakomelingen van alle leeftijden werden aangegrepen.

De ontdekkingen hielden vast aan het hoofdthema van de club voor de nationale kampeer- en caravanningweek 2015: een strijd om ‘Get Kids Camping’.

Uit de verkenning, aangevoerd door Sue Waite, universitair hoofddocent aan het Plymouth Institute of Education, bleek dat meer dan 4 op de 5 bewakers dacht dat buitenshuis de schoolinstructie van hun kinderen positief beïnvloedde.

Het toonde aan dat 98% van de voogden zei buitenshuis beïnvloedt hun kinderen om te erkennen en te associëren met de natuur; 95% zei dat hun kinderen meer vreugde hadden als ze buiten waren; en 93% vond dat het nuttige vaardigheden aan het latere leven gaf.

Veel bewakers hebben aangekondigd dat het weglaten van innovatie (draagbare werkstations, tablets, mobiele telefoons, enzovoort) iets is om dankbaar te zijn voor hun kinderen en een van de voordelen van buitenshuis.

Guardians bovendien gezegd buiten geeft hun kinderen flexibiliteit, autonomie en zekerheid; en velen die buiten voelden, hielpen hun kinderen om het leren in de klas te waarderen, omdat ze hun buitenactiviteiten en ontmoetingen kunnen delen, bijvoorbeeld om leerzame of controleerbare bestemmingen te activeren.

Hier is een proces van andere belangrijke ontdekkingen:

  • 52% van de tentkampeerders voelden zich gekookt in de open lucht en een gunstig resultaat voor het leren van hun kinderen
  • 83% van de kinderen nam deel aan het gratis spel te midden van hun laatste buitenrecord
  • 80% deed mee aan natuurwandelingen
  • 71% kustlijnbezoeken
  • 71% bosbezoeken
  • De belangrijkste 5 nationale educatieve modules onderwerpen die beter worden begrepen door buiten: aardrijkskunde, wetenschap, geschiedenis, Engels, wiskunde